среда, 28 декабря 2022 г.

ПРО ТИХ, В КОГО БОЛИТЬ ДУША ЗА УКРАЇНУ

 

Сьогодні вкотре у дві зміни готували смаколики для захисників. Наш асортимент кожного разу розширюється, а в ці дні особливо старалися, бо хочеться на свята передати щось смачненьке!

Дякуючи небайдужим жителям старостинського округу, які допомогли матеріально, ми, помимо традиційного набору страв, приготували 15 лотків "Оселедця під шубою", 18 кг. запашної солянки з грибами, 13 відер вареників та 20 кг. маринованих грибів. Всього було 97 відерець.

Особливі слова вдячності колективу доярок СФГ "Кривозуб С.І." андріївської ферми! Дівчатка, дякуємо, ви завжди допоможете! У вас є все: і овочі, і консервація, і намелене, і заморожене, коли ви все встигаєте, дай вам Бог здоров'я! Всім, хто відгукнувся, хто працював вдома – дякуємо!!!

У нас сформувалася команда, що забезпечує нас посудою: Олена Лісніченко та її команда (Суми), Олександр Білашенко, Роман Михайленко, Володимир Кузуб. Завдяки вам ми маємо змогу якісно запакувати всю продукцію, дякуємо! Будемо і надалі працювати заради Перемоги! Все буде Україна!!!




 

Комментариев нет:

Отправить комментарий