понедельник, 17 апреля 2023 г.

ВЕЛИКОДНІ ПРИГОТУВАННЯ

 

Хто наводить порядок в оселі, хто ворожить на кухні, а наша команда "бджілок" викладається на всі 100, щоб і вдома встигнути, і зробити свято для наших янголів-охоронців.

Сьогодні був дуже плідний день: відвантажили волонтеру 445 запашних пасочок, які завтра ввійдуть до Великодніх наборів. Дякуємо продавцям магазинів за високу організаційну роботу, молодці! Решту пасочок (понад 100 шт.) дбайливо випечених руками наших господиньок Наталья Инденко , Мария Скырта, Ніна Пишна, Світлана Білашенко, Катерина Гаркава, Марія Кузуб, були доставлені в Волонтери Липоводолинщини Оберіг для відправки на передову, дякуючи нашому безвідмовному водію Миколі Михайленко. До нас долучився колектив Культура Липова Долина, Бібліотекар Липова Долина, передали 50 пасочок та 90 яєць. Дякуємо, колеги, за підтримку!

Дітвора Андріївська Гімназія Роменського Району передали захисникам власноруч виготовлені писанки та Великодні обереги, дякуємо. Трудимося над приготуванням смаколиків, бо завтра ще багато роботи. А наша невтомна помічничка Олена Лісніченко вже готує нам тару для наступних відправок. Завтра важкий і відповідальний день.




Комментариев нет:

Отправить комментарий