пятница, 9 июня 2023 г.

НАША СИЛА – В ЄДНОСТІ

 

Сьогодні в нестримну спеку, залишивши справи, команда волонтерів  Яганівський старостинський округ сформувала чергову 20-ту передачу в самі гарячі точки фронту.

 Працювали згуртовано, відповідально, тому і не соромно було їхати до волонтера. Наготували цілу купу смаколиків (220 відер), а саме: 40 відер (3 літри) окрошки, 6 – голубці і перець, 6 сирників, 26 шуби, 10 винігрету, 11 – налисники з м'ясом та рисом, 6 – налисники з сиром, 17 відер – м'ясне асорті( бублики, котлети, бризолі), 10 сала, 29 відер з консервацією, 19 відер(5літрів) вареників з капустою, картоплею і грибами, вишнями, 8 відер варення, а ще 12 ящиків домашнього печива, 20 хлібин з салом та часником, 40 кг. меду та дуже багато зелені. Страви ретельно охолоджені, що можна – заморожені, надіємося, що все доїде добре.

Щира подяка всім, хто працював на результат: родині Сергій Близнюк за мед та транспорт, старості Анні Коновал за суттєву допомогу продуктами, за тару – Олена Лісніченко, колективам МТФ СФГ "Кривозуб С.І" Яганівки та Андріївки, колективу сироварні "Основа", колективу Андріївська Гімназія Роменського Району, за вареники – Уля Симоненко, Надія Йосипівна Шолудько, Ліда Шолудько, Іра Близнюк , Наталія Вікторівна Роменець, Ніна Пишна. Низький уклін нашим неймовірним бджілкам, з вами працювати легко і приємно. Слова особливої вдячності тим, хто допомагає нам фінансово, без ваших донатів цього всього не було б! Сьогоднішня відправка коштувала нам 8350 гривень. До речі, кошти від Свята  Дитинства в сумі 15 тисяч гривень, передали волонтеру Ігорю Савченку на потреби ЗСУ, решту використаємо на закупку продуктів для наступної передачі. Всім здоров'я,  добра та мирного неба! Разом до Перемоги!






Комментариев нет:

Отправить комментарий