понедельник, 13 ноября 2023 г.

МИ ПРАЦЮЄМО ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО

 

Сьогодні черговий раз впевнилася, що разом  ми – велика сила і нашим маленьким старостинським округом можемо робити такі великі справи, які не під силу селам з кількатисячним населенням.

Черговий раз відправили рекордну партію смаколиків для захисників. Коли ми приїздимо до волонтера, там купа людей і автівок, всі вигружають, пакують, сортирують свої передачі. Та ось відкриваємо двері свого транспорту і починають збігатися всі до нас. Одні фотографують, інші розпитують і захоплюються, треті говорять, що скільки наготувати просто неможливо. А мене із Зоєю Василівною розпирає гордість за всіх НАС, всіх тих хто вклав сьогодні і раніше частинку своєї душі. Все можливо! Якщо згуртуватися разом і мати велике бажання, а воно у всіх одне – діждатися Перемоги.  Та не чекати її, просто склавши руки, а щоденною працею наближати цей заповітний день. 

Ми не можемо тримати зброю, але можемо тримати тил, щоб наші хлопці бачили, що вони борються не самі. Бо ми робимо одну справу заради майбутнього: вільної і незалежної України, заради світлого майбутнього наших дітей. Дякуємо всім, хто разом з нами.

Слава Україні і нашим Збройним Силам!




Комментариев нет:

Отправить комментарий